Happy Days met Sofie Dumont

11:34 PM

80 makkelijke recepten in Sofie's nieuwste kookboek: Happy Days met Sofie Dumont.

In haar nieuwste kookboek laat Sofie 80 gerechten aan bod komen die ze zelf graag kookt voor vrienden en familie: van aperitiefhapjes naar comfort food en lekkere nagerechten.

Het klinkt allemaal zoals Jamie Oliver's Happy Days with the Naked Chef, inclusief de salespitch: "Alleen de essentie telt: eenvoudige, lekkere klassiekers,", waar Jamie in zijn Happy Days streeft naar "making tasty, easy, social meals" en "The idea behind The Naked Chef was to strip food down to its bare essentials".

Blijkt dat de marketing-kopieerformule gestart in De Keuken van Sofie Dumont - die toch wel erg veel lijkt op de keuken van Jeroen Meus in Dagelijkse Kost - nu verder gaat in even wat gaan lenen bij Jamie Oliver. Jeroen Meus Dagelijkse Kost 4 is trouwens ook vanaf vandaag verkrijgbaar (ISBN 9789461311177).

Cover van het nieuwste kookboek van Sofie Dumont: Happy Days met Sofie Dumont

Wie ondertussen Sofie heeft bezig gezien op TV, weet dat de nadruk in haar gerechten ligt op lekker, makkelijk, sfeervol en mooi gepresenteerd. Dezelfde rode draad vindt je terug in de recepten van haar nieuwe kookboek. Het hartje rechtsonder op de cover is ook typisch Sofie: koken doe je met veel liefde!

Met een knipoog naar de nieuwe baby van Sofie noemt Hoofdstuk 2: "Babysitten op Kinderen" met Sofie's persoonlijke toets: "Ik ben Gek op kinderen. Als ik op hen moet letten, ben ik even onnozel als hen. Het leukste moment is aan tafel: toast en pannenkoeken. En van mij mogen ze altijd flink Smossen".

Happy Days met Sofie Dumont hoofdstuk 2: babysitten op kinderen

Het formaat van het boek is zoals Sofie stijlvol gekozen: 250 x 280mm, wat het meteen een mooi inkijkboek maakt voor op de koffietafel. Aangeboden in softcover met flappen::

Happy Days met Sofie Dumont: minder verfijnde cover voor haar nieuwste kookboek

Happy Days met Sofie Dumont van Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts. ISBN: 9789089313133, 256 pagina's met 80 lekkere recepten van Sofie Dumont voor 29,95€ .

Voor Meer Inspiratie: Lees hier verder:

Taart die Ieder kan Bakken!

Frangipanetaart

De makkelijkste taart onder alle taarten: lekker frangipanetaart recept, nu nog eenvoudiger door bladerdeeg uit de winkel te gebruiken.