Sofie Dumont's gastoptreden in Manneke Paul

10:08 PM

VTM laat Sofie Dumont zingen met bivakmuts - imago gebruikt door de 12 leden van de Russische punkband Pussy Riot -, achter Paul de Leeuw in zijn nieuwste programma Manneke Paul: ontzettend goedkoop.

Over humor en smaak valt niet te twisten. Dat Sofie Dumont kan koken weten we al langer. Dat Paul de Leeuw lang geleden hyperactief grappig kwam doen op de Nederlandse TV is misschien minder bekend in Vlaanderen.

VTM wist niet beter dan de oude Nederlandse glorie in hun stal binnen te rijven in een nieuw programma Manneke Paul dat gister 17 september 2012 voor het eerst te bekijken was.

Al van bij de eerste seconde heeft Paul de volle aandacht van zijn publiek en de kijker: hij zingt een openingsnummer met op de achtergrond 3 meisjes met bivakmuts, die lijken op de onlangs populair het nieuws Russische punkband Pussy Riot:

De bivakmutsen worden ontsluiert en daar zien we Katja Retsin (ex VRT presentatrice, nu bij VTM), VTM's nieuwste TV chef Sofie Dumont en Jill Peeters (het gezicht van VTM's weerbericht).

Wat was in godsnaam de idee is om Sofie Dumont een bivakmuts over haar hoofd te doen trekken en wat te laten staan dansen achter Paul De Leeuw? Naar mijn smaak superamateuristisch, niet eens grappig en niets dat het kookimage van de toch wel uitstekende restaurant chef en bekende TV chef die Sofie Dumont is, de hoogte in jaagt.

De recepten van Sofie Dumont kan je elke werkdag om 18.00 uur bekijken op VTM's De Keuken van Sofie. Manneke Paul's programma is op maandag en donderdag te bekijken om 22.40 uur.

Voor Meer Inspiratie: Lees hier verder:

Taart die Ieder kan Bakken!

Frangipanetaart

De makkelijkste taart onder alle taarten: lekker frangipanetaart recept, nu nog eenvoudiger door bladerdeeg uit de winkel te gebruiken.