Kookworkshop voor kids

1:55 AM

Deze zomer gaan in Halle kookworkshops voor kids van start: een week lang van 9 tot 4 leren kinderen koken en speels bezig zijn met voeding.

Het project is gestart door Jurgen Decoster die tijdens de zomermaanden zijn Kookstudio heeft geopend in Halle. De rest van het jaar is hij chefkok in de sportdienst van de VU Brussel.


Toen zijn dochtertje een kookworkshop wou volgen en ze daarvoor naar Lier moesten rijden, was voor Jurgen meteen duidelijk dat er in Brabant een gat in de markt was. Combineer dat met het feit dat kinderen tijdens de zomermaanden vakantie hebben en er tijdens de zomer niet veel gekookt wordt bij de VUB: Jurgen's kookatelier was geboren en onmiddellijk volgeboekt.

Op de foto kan zie Jurgen met een klasje kleuters en junior chefs:

Kleutercursisten met chefkok Jurgen Decoster in Kookworkshop voor Kids

Voor de kleuters is er een 3daagse, voor de junior chefs is er een ganse week workshop. Deze laatste kost 145 euro en bevat een echte kookschort, materiaal, ingrediënten en zelfgemaakte 10-uurtjes, middagmalen, drank en desserts.

Behalve de lessen zijn ook uitstapjes gepland naar een boomgaard, een chocolade atelier of naar Les Eleveurs: het hotel-restaurant van Sofie Dumont, eveneens in Halle (Suikerkaai 1 A, 1500 Halle) .

Kookstudio Jurgen Decoster: Koken voor Kids
Voor meer info contacteer je Kookstudio Jurgen Decoster (0474-72-81-69) in de Leeuwenstraat 5, in 1500 Halle.

Voor Meer Inspiratie: Lees hier verder:

Taart die Ieder kan Bakken!

Frangipanetaart

De makkelijkste taart onder alle taarten: lekker frangipanetaart recept, nu nog eenvoudiger door bladerdeeg uit de winkel te gebruiken.