Sofie Dumont in Junior MasterChef

12:59 AM

Vandaag woensdag 1 maart maakt Sofie Dumont een gast optreden in de keukens van Junior Masterchef om er de nagerechten van de jonge kandidaten te beoordelen.

Het succes van Sofie Dumont verraste Sofie zelf: de reactie die ze kreeg van de jonge kandidaat chefs waren alsof er een fee in de keuken werd binnengetoverd. Sofie's Goe Gebakken succes is dus duidelijk niet voorbij de jeugdige kijkers gegaan.

Deze aflevering draait rond het thema "desserten" en de 2 kandidaten met de laagste scores zullen het programma verlaten.

Het leuke aan dit spelprogramma is en blijft "de mystery box": de kandidaten krijgen 10 ingrediënten voorgeschoteld en laten hun creativiteit de vrije loop om in 3 kwartier een lekker dessert te serveren.

Geniet van gerechten zoals het altijd spannende chocolade moelleux (is het nog steeds lopende chocolade van binnen of te hard gebakken?), kletskoppen, taart en een oosters dessertje.

Sofie Dumont jureert de desserten in Junior Masterchef

Kijken naar Sofie Dumont en de desserten van Junior Masterchef op VTM, vandaag 1 maart 2012 om 20.45 uur op de Vlaamse commerciële zender VTM.

Voor Meer Inspiratie: Lees hier verder:

Taart die Ieder kan Bakken!

Frangipanetaart

De makkelijkste taart onder alle taarten: lekker frangipanetaart recept, nu nog eenvoudiger door bladerdeeg uit de winkel te gebruiken.