Sofie Dumont jureert De Meesterbakker

11:50 PM

Sofie Dumont en toppatissier Bernard Proot gaan met presentatrice Rani De Coninck met VTM op zoek naar de beste thuisbakker in Vlaanderen.

Sofie, het boegbeeld van Vlaanderen's eerste bakprogramma "Goe Gebakken" van VT4, maakt de overstap naar de VTM. Daar zal ze als jury optreden naast Bernard Proot, de uitbater van het Antwerpse Del Rey waar topchocolatiers en patissiers elke dag verse, ambachtelijk bereidde pralines, ijstaarten, koekjes en gebak aanbieden.
De Meesterbakker is 1 van de 11 nieuwe programma's die VTM dit jaar uitbrengt om haar marktaandeel meer kwaliteit aan te bieden zoals het al succesvolle Junior Masterchef en het bekende "De Beste Hobbykok van Vlaanderen" met top chefs Peter Goossens en Sergio Herman.

In De Meesterbakker gaat Rani De Coninck op zoek naar de beste thuisbakker in Vlaanderen. 12 thuisbakkers zullen het tegen elkaar opnemen met 2 recepten: 1 volgens een boodschappenlijstje maar verder geen richtlijnen, en een ander naar eigen inzicht en creativiteit. Hun gebakjes worden gejureerd door Sofie en Bernard.

Gezichten uit De Meesterbakker: juryleden Sofie Dumont en Bernard Proot, rechts prezentatrice Rani De Conick

Kijken dus naar Sofie Dumont in De Meesterbakker, elke week vanaf woensdag 4 april 2012 op VTM.

Voor Meer Inspiratie: Lees hier verder:

Taart die Ieder kan Bakken!

Frangipanetaart

De makkelijkste taart onder alle taarten: lekker frangipanetaart recept, nu nog eenvoudiger door bladerdeeg uit de winkel te gebruiken.